Za šta se sanja vjenčanje – vaše vlastito: što to znači prema knjizi iz snova

Sadržaj člankaPoznato je da je vjenčani obred prekrasan, svijetao, živopisan događaj. Nekada se mislilo da takav događaj sanja o radosti, blagostanju i nevjerojatnoj sreći. S vremenom se tumačenje promijenilo: mnoge knjige iz snova otkrivaju suštinu na različite načine. Zašto vidjeti svoje vjenčanje u snu? Odgovor ćete pronaći u nastavku..

Zašto sanjati vlastito vjenčanje

Najčešće u tražilicama je pitanje o čemu sanjate vaše vjenčanje? Jasno tumačenje različitih knjiga iz snova pomoći će u razmatranju tri najpopularnija značenja:

 1. Događaj može biti san prije primanja dobrih vijesti, dobrih događaja. Takav događaj obećava samo radost, a ni jednu tužnu vijest.
 2. Sanjati o vjenčanju, gdje su tužni gosti hodali, roditelji – do bolesti, loših vijesti i neugodnih radnji.
 3. Ako sanjate o braku, to je znak: vrijeme je da posvetite više vremena svojoj srodnoj srodnici.

Pripreme za vjenčanje

U većini slučajeva pripremu takvog događaja mogu sanjati mlade djevojke i žene starije od 35 godina. Možda je ovo samo tuđi san, koji se mora ostvariti. Međutim, ako se okrenete na stranicama knjige snova, onda će vam on objasniti što sanja o pripremi za vlastito vjenčanje:

 1. Partner vam želi reći o svim svojim osjećajima, ali oklijeva.
 2. Ako se u snu djevojka priprema, nosi prekrasnu bijelu haljinu, isprobava je u trgovini, to znači da planira kupiti neku vrstu globalne kupovine.
 3. Imao sam vjenčanje – to je ispraznost, ugodni poslovi oko kuće i iskrena priznanja, poziv na sastanak.

Vjenčanje

Zašto sanjati o vjenčanju

Ako djevojke, koje su neudane, imaju ugodne snove o svadbenom slavlju – ovdje nema ništa iznenađujuće. S druge strane, vrlo je zabrinjavajuće o čemu sanja vjenčanje vjenčane dame:

 1. Da biste sebe vidjeli u ponovnom braku, ali već u snu – trebate razumjeti svoju obitelj. Može doći do nesporazuma ili lagane svađe..
 2. Ako je udata žena sanjala o braku, tada je sasvim moguće da postoji drugi muškarac koji je spreman glumiti i osvojiti damu.
 3. Ako je ovo san udane dame, onda očekujte gnjavažu od koje se ne možete sakriti. Prije ili kasnije dođe trenutak kada vlastiti san ukazuje na problem u vezi sa supružnikom.

Neudana djevojka

Vjerojatno bi svaka kći željela u snu vidjeti vlastiti trijumf. Bijela haljina, sretna majka, prekrasan dekor, zakletva i mnogo cvijeća. No je li tako lijepo i ugodno, kao u stvarnosti? Zašto sanjati o vjenčanju vaše nevjenčane djevojke:

 1. Ako je ovo slavlje s voljenom osobom, voljenom osobom u snu, tada će u stvarnosti odnos para postati još jači nego prije. Postoji ljubav i povjerenje, nježnost i prava briga..
 2. Ako djevojka vidi stranca kao svog muža, dogodit će se neočekivani događaji koji će sve okrenuti naopačke. Općenito, u bilo kojem snu, nepoznati mladić sudbonosni je glasnik blagotvornih vijesti..
 3. San obećava neposredne odgovorne odluke.

Mladoženja, mladenka i gosti

Zašto muškarac sanja o vjenčanju

Ponekad muški spol ima i ugodne trenutke povezane sa svadbenim slavljem. Nekima će to biti poznato, drugima će predstavljati prepreku. Evo zanimljive interpretacije o čemu sanja oženjeni muškarac:

 1. U osnovi, ako je mladić sanjao vlastiti brak, tada će ga očekivati ​​dramatične promjene na poslu. I što je najvažnije, ove će promjene biti povoljne. Na primjer, dugo očekivana promocija ili otvaranje vlastitog posla.
 2. Za oženjenog muškarca, ako je san vjenčanje, ovo je novi krug u odnosima sa srodnom srodnicom. Muškarac prepozna svoju ženu s druge zanimljive strane, koju prije nije primijetio..
 3. U osnovi, njihov vlastiti trijumf je ispravljanje pogrešaka, preispitivanje svih prošlih pritužbi.

Zašto sanjati svoje vjenčanje sa voljenom osobom

Djevojke uoči vlastitog odmora više ne mogu razmišljati ni o čemu drugom. Ovo je značajan stres za tijelo, jer vam treba sve kako bi prošlo u redu. Stoga, mnogi snovi o trijumfu ne znače ništa ako će se dogoditi neki događaj. Ali zašto sanjati vjenčanje s momkom, ako nije bilo pitanja o osobnom odmoru? Postoji nekoliko tumačenja takvog sna..

Glavna tumačenja:

 1. Drugo poluvrijeme kao muž već je dobar znak. Najvjerojatnije će odnos preći u novu fazu, koja će biti mnogo ugodnija i zanimljivija za obje osobe..
 2. Ljubav čini čuda, pa ako vidite trijumf i srodnu dušu u snu, to znači da romantično priznanje o kojem je djevojka sanjala dugi niz godina, trudnoća nije daleko.
 3. Voljeni momak, kao najjače rame na koje se važno osloniti. Odmor s polovicom bez kojeg ne možete živjeti je stabilnost, prosperitet i povjerenje među ljudima.

Mladenka i mladoženja

Sa suprugom

Mnogi su zainteresirani za pitanje zašto sanjati vjenčanje s vlastitim mužem? Većina knjiga o snu daje jednoznačno tumačenje takvog događaja. Ako brak uključuje stvarne supružnike, onda biste trebali očekivati ​​probleme. To može biti obračun, kao i obiteljski poremećaj. Da biste spriječili sve nesporazume, bolje je doći do zajedničkog nazivnika. Ponekad se snovi često ostvaruju. U svakom slučaju, bolje je pogledati u knjigu snova.

Sa prijateljem

Dečki u snu dobar su znak, ali ne za djevojku, već za muškarca. Što se sanja vjenčanje s prijateljem? Postoji puno opcija, evo nekih od njih:

 1. Imao sam san – momak koji se ponaša kao muž imat će djevojku za koju će biti spreman na sve.
 2. Najvjerojatnije, ljubavnicu sna ne smatra djevojkom. Ovdje je nešto puno više od jednostavnih razgovora i savjeta: suosjećanje ili neuzvraćena ljubav.
 3. Prijatelj želi reći ili razgovarati o tome kako se roditi pod tušem. Vrijedno je poslušati, odjednom će te informacije postati korisne i potrebne.

Djevojka spava

Neuspjelo vjenčanje

Ako je slavlje završilo u punom jeku – to je loše. Mnoge se djevojke počinju brinuti: zašto sanjaju o bijegu od svog vjenčanja? Važno je obratiti pažnju na emocije koje proživi sanjar. Ako je ovo bijes, tada stvari nisu daleko, što stvarno ne želim dovršiti do kraja. Ako je to radost, tada će opadati opterećenje, koje je nekada pritiskalo snažno, ali od toga neće doći ništa dobro. Na primjer, mnoge knjige iz snova, Miller, tumače san u kojem je pobjegla mladenka glasnik neželjenog braka.

S bivšim dečkom

Prilikom rastave, djevojčina duša puna je emocija. To je i olakšanje i patnja. U tako teškom razdoblju možete vidjeti snove drugačije prirode. Što se sanja vjenčanje s bivšim dečkom, čak i ako je sve već završeno? Prvo, to može značiti da život djevojčice nije došao u najprijatniju fazu. Drugo, prije ili kasnije crna traka će se promijeniti u bijelu. Ženskom spolu treba odvojiti vrijeme za svog voljenog, odbaciti svu stečenu negativnost i vjerovati u svijetlu budućnost.

S bivšim mužem

Ženski se spol često pita kako je to san s bivšim mužem? Zašto prošlost ne pušta, stalno ih pronalazi? To se može objasniti samo jednom očiglednom činjenicom: djevojka još uvijek često misli na prekid i povratak. Što se sanja o vlastitom vjenčanju? Bivši suprug može sanjati, zahtijevajući preispitivanje svih radnji koje su jednom poduzete. Najvjerojatnije je vrijeme da učite na vlastitim pogreškama.

Mladenka i mladoženja

Zašto sanjati vjenčanje bez mladoženje

U ceremoniji moraju sudjelovati dvije osobe: mladenka i mladoženja. Ne možete zamisliti slavlje bez mužjaka. Evo o čemu sanja vjenčanje bez mladoženje:

 1. Izostanak njenog supruga na vjenčanju upozorava na neposredne neugodne događaje i incidente. Vrijeme je da okupimo svoje snage, budemo pažljiviji prema obiteljskom životu i pažljivo poduzmemo daljnje stvari.
 2. Sanjao sam vlastito vjenčanje bez mladoženje – to su prepreke koje sprečavaju da se san sanjara ostvari.

Sa drugim muškarcem

U pravilu je autsajder intimna želja djevojke. Što se sanja vjenčanje s drugim muškarcem? Gotovo sve interpretacije obećavaju sanjaru: nedostaje mu senzacija tijekom snošaja. Možda biste trebali reći svom suprugu o dolasku vremena da isproba novi, nepoznati, kako bi diverzificirao intimni život. Nije uvijek potrebno potpuno vjerovati snovima. To nije stvarni svijet, već samo ono čega se najviše bojimo ili, naprotiv, priželjkujemo, ali nikad ne kažemo.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: