Megafon – praćenje pretplatnika, veza. Kako onemogućiti radarsku uslugu na megafonu

Sadržaj člankaNove tehnologije otvaraju mogućnosti koje su prije imale samo obavještajne službe. Možete odrediti lokaciju pretplatnika Megafon ako aktivirate ovu funkciju i paket na telefonu. Ovo je vrlo zgodan način kontrole djeteta ili kretanja zaposlenika tijekom radnog vremena. Glavno je uzeti u obzir da bi nadzor trebao biti uz pristanak osobe.

Ova je značajka vrlo slična radu s tracker-om ili GPS signalom. Radarska usluga Megafon također je izgrađena na principu izračunavanja koordinata mjesta, premještanje korisnika pomoću kula kula. Sustav mogu pratiti ne samo korisnici Megafona, već i korisnici Beeline, MTS-a. Ovo je jedna od mogućnosti kako otkriti gdje je pretplatnik Megafon..

Često se funkcija praćenja koristi za roditeljski nadzor, trebate samo potvrditi pristanak na nadziranom telefonu. Po želji se ova mogućnost u budućnosti može onemogućiti. Za korisnike koji se nalaze u regiji Belgorod, tarifa za praćenje naziva se “Locator”, koji obavlja iste funkcije. On je u mogućnosti utvrditi gdje se telefon trenutno nalazi s malom pogreškom (do 100 m).

Usluga praćenja ne pruža se besplatno; tarifa za Megafon navigator ima nekoliko verzija koje se razlikuju u cijeni i funkcionalnosti: Radar +, Radar i Radar Light. Željenu tarifu treba kupiti na temelju potreba za praćenjem pretplatnika. Na primjer, verzija “Svjetlost” paketa omogućava vam da besplatno pretražite osobu na karti jednom dnevno. Ovaj paket možete smatrati “pokusnim” prije povezivanja usluge. Potpuno opremljena radarska funkcionalnost za 3 rublje dnevno može testirati 5 telefona.

Pretragu možete koristiti neograničen broj puta. Ova je mogućnost povezivanja najskuplja i osnovna. Ako vam je potrebna i navigacijska funkcija, onda je opcija Radar + bolja. Prema mreži, program čini rutu kojom se pretplatnik kretao. Možete vidjeti ne samo stvarnu lokaciju osobe, već i mjesta na kojima ju je posjetio tijekom dana. Ako korisnik uđe ili uđe u određeno zemljopisno područje, poslat će vam se SMS poruka o tome. Cijena – 7 rubalja dnevno.

Megafon za SIM karticu

Kako spojiti radar na megafon

Postoji nekoliko načina za povezivanje ove funkcionalnosti. Radarska usluga na Megafonu nije standardna, pa je morate aktivirati osobnim računom, SMS-om, USSD-zahtjevom ili putem posebne stranice. Posljednja opcija vrši se putem usluge radar.megafon, gdje se nakon prijave morate prijaviti. U odjeljku “Profil” imat ćete stavku “Usluge”, gdje možete aktivirati željenu opciju praćenja. Ne zaboravite da drugi pretplatnik mora pristati na kontrolu lokacije.

Gornja metoda može se provesti službenom aplikacijom Megafona. Svi pretplatnici na Android OS-u mogu ga preuzeti iz Google Play trgovine. Postoje i druge opcije kako aktivirati Radar uslugu na megafonu. Uputa putem SMS-a:

 1. Pošaljite poruku na 5166, u tijelu napišite On, ON ili REG. Ova naredba povezat će standardni paket radara.
 2. Da biste aktivirali paket “Plus”, pošaljite ove riječi znakom “+” na isti broj (Uključeno +, Reg +).

Za povezivanje možete koristiti USSD zahtjev. Na primjer, verzija Light je povezana samo na ovaj način. Upute za povezivanje praćenja kratkom naredbom:

 1. Lagani paket povezan je kombinacijom * 566 * 56 # poziva.
 2. Da biste omogućili standardnu ​​funkciju birajte * 566 # call.
 3. Proširena “Plus” verzija povezana je kombinacijom * 256 # poziva.

Djevojka s telefonom

Megafon – mjesto pretplatnika

Prethodno je opisano koju uslugu trebate povezati da biste pratili određeni mobilni telefon. Nakon toga trebate razumjeti kako saznati lokaciju pretplatnika megafona pomoću usluge praćenja pretplatnika. Da biste to učinili, morat ćete se registrirati na svom računu ili preuzeti aplikaciju za Android ili iOS putem Interneta. Ispod je primjer korištenja usluge putem računala i web mjesta:

 1. Idite na servis, uđite u LC.
 2. Unutra pronađite stavku “Gledam.” Svi brojevi za koje ste aktivirali praćenje bit će prikazani tamo..
 3. Kliknite željeni telefon i nakon nekoliko sekundi interaktivna karta će pokazati gdje se ta osoba nalazi.
 4. Ako želite, možete odabrati određenu zonu, na primjer, “Škola”. Kad je pretplatnik napusti ili uđe, primit ćete SMS s obavijesti.
 5. Pri aktiviranju verzije “Plus” moći će ne samo pronaći lokaciju, već i pregledati put pretplatnika.
 6. Usluga radi na mreži, tako da biste uvijek trebali imati internetsku vezu.

Djevojka i laptop

Kako isključiti radar na megafonu

Ako vam operater više ne treba kako bi odredio gdje se pretplatnik nalazi, trebali biste znati kako isključiti radarsku uslugu na Megafonu. To možete učiniti na više načina: putem SMS-a, aplikacije na svom mobilnom, osobnog računa ili USSD-tima. Potonja metoda djeluje na sljedeći način:

 • nazovite kombinacijom * 505 * 0 * 192 # da biste onemogućili Radar paket;
 • nazovite kombinaciju * ​​505 * 0 * 3790 # da biste deaktivirali verziju “Plus”.

Ako imate registraciju u LC-u, praćenje morate isključiti u odjeljku “Usluge”. Da biste onemogućili korištenje SMS-a, koristite sljedeće brojeve:

 • pošaljite riječ OFF, UNREG, Off na 5166 da biste isključili paket “Radar”;
 • pošaljite UNREG +, OFF +, Off + na isti telefon da biste onemogućili naprednu uslugu.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: