Bambus je postao moderan

Od jeseni je bambus postao moderan u dizajnu interijera. Izbojci bambusa, postavljeni u vaze, počeli su se pojavljivati ​​na stolovima u uredima i u hotelskim foajeima. No, malo ljudi ima ideju da se podovi mogu napraviti od ovog naoko krhkog materijala..

Bambus je postao moderan

Tradicionalno mi bambus smatramo travom, a ne drvom, ali u stvari, uz pravilnu obradu, ovaj materijal može biti atraktivan ne samo s estetskog stajališta, već i praktičnog: podovi od bambusa imaju nevjerojatnu čvrstoću, savršeno podnose svaki stres i jednostavni su u stylingu.

Bambus je postao moderan

Da bi se stvorio pod od bambusa, debla biljke su izrezana i raspletena – na taj se način okrugla površina pretvara u ravnu površinu, što se već može koristiti u daljnjoj tehnologiji. Rezultat je fascinantan – pružate priliku da vidite ne samo rez, kao što je to slučaj s hrastom ili orasom, već cijeli crtež prtljažnika. U prirodnim uvjetima, da biste ga pogledali sa svih strana, morali biste ga zaobići ili pretvoriti u ruke, ali zahvaljujući modernim tehnologijama, trodimenzionalni prostor proširuje se u dvodimenzionalan, događa se fantastičan događaj, usporediv, možda s načinom na koji se površina globusa pretvara u stan karta.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: