Pozira za fotografiranje na moru

Sadržaj člankaSlike na morskoj obali romantične su, nježne uspomene na vaše ljeto, razigrani valovi i tople zrake sunca. Ovog ljeta nikad nećete zaboraviti ako ste svoje lijepe ideje za fotografiju na moru utjelovio u prekrasne slike. Otkrijte kako se odvija fotografiranje na plaži, kako pozirati i pojaviti se pred kamerom u najpovoljnijoj perspektivi.

Prekrasne poze za fotošop na plaži

Sav je krajolik već stvoren u tim uvjetima u prirodi, tako da samo morate odabrati pozu za fotošop na moru kako biste što bolje izgledali na slikama. U morskom okruženju dijete, bračni par, ljubavnici izgledaju zadivljujuće – to olakšava sama priroda. Morski položaj omogućuje vam igranje s različitim mogućnostima snimanja: u pijesku, vodi, pod vodom, kamenjem. Snimajte i koristite sve što želite, glavno je da fotografija treba biti uživo, a emocije trebaju biti iskrene. Nekoliko korisnih ideja za fotografije na moru:

 1. Nacrtajte u pijesak naziv mjesta na kojem se nalazite, važne riječi ili datum i fotografirajte se. Bit će to prekrasna uspomena na vaše putovanje..
 2. Igrajte se sa svjetlom, ne bojte se pucati u različitim kutovima. Djevojke, žene ne bi se trebale sakriti, već demonstrirati svoju lijepu figuru u kupaćem kostimu. Možete snimiti prekrasnu siluetu, posebno fotografiranu protiv sunca.
 3. Aktivna rekreacija, bavljenje sportom – to je ne samo korisno, nego i lijepo. Fotografirajte svoje elemente treninga na plaži, za vrijeme morskog ribolova kako biste ostavili “sportsku” uspomenu za opuštanje.
 4. Zanimljiva ideja je pucati ne u samu osobu, već u sjenu ili odraz u vodi.
 5. Odabirom poza za fotografsko snimanje na moru, ne možete razmišljati samo o inscenaciji, važno je osjetiti, pokušajte prenijeti svoje raspoloženje.

Djevojka leži u pijesku

Prekrasne poze za fotografiju mora u vodi

Val je poput cvijeta, sa svakim se trenutkom na novi način otvara i s nadolazeće površine voda pretvara se u bijelu toplu pjenu. Osoba koja djeluje u vodi stapa se s njom, postaje dio moćnog elementa, stoga bi trebala izgledati skladno. Najuspješnije poze za vodeno fotografiranje na moru:

 1. Kad je more mirno, možete se maknuti tako da uđete u vodu malo iznad koljena, pozirajući u pola okretanja pred kamerom. Pokušajte obje ruke staviti na struk, možete jednu, a drugu spustiti uzduž bedara. U takvim se vremenima lako igrati s kosom ili pokušati uhvatiti sunce. Ruke se ne bi trebale družiti, odaberite ravnu pozu i potpuno se opustite, jer se inače stres neće igrati na vaše ruke.
 2. Ako je more velikodušno na valovima, a imate dugu haljinu ili suknju, možete ući malo u vodu i pokušati uhvatiti pucanj kad val lijepom pjenu pusti na plaži. U ovom trenutku možete ići uz rub plaže ili pozirati na jednom mjestu.
 3. Djevojke s dugom kosom trebaju pokušati snimiti prekrasnu siluetu protiv sunca. Lijepa slika ispostavit će se ako u kupaćem kostimu odete do struka duboko u more, nagnete glavu prema dolje tako da kosa bude u vodi i oštro bacite glavu natrag. Prsci vode koji se raspršuju po kosi u okviru izgledat će nevjerojatno.
 4. Trčite u vodi, uživajte u nježnom spreju. Kad se osoba ponaša poput djeteta – slike se uzimaju iz srca.

Djevojka u moru na pozadini zore

Kako slikati more u pijesku

Jedinstvene slike mogu se uhvatiti na čistoj površini pijeska na plaži. Trebate odabrati mjesto bez gužve, tako da vas nitko ne muči da ostvarite svoj plan. U pijesku možete snimiti dijete, vjenčanje, djevojku u kupaćem kostimu, ženu u luksuznoj haljini – mnogo lijepih slika. Koje bi poze uz more bile primjerene:

 1. Mnoge varijacije mogu se ukloniti u položaju u krilu, mijenjajući položaj ruku i kut pucanja.
 2. Kako biste pokazali ne samo ljepotu čovjeka, već i veličinu prirode, fotografirajte s leđa, a u rukama držite prekrasne školjke, kuglice, zmaj.
 3. Dobri puckovi leže na leđima ili su blago podignuti u naručju. Dakle, žene su vrlo profitabilne.
 4. Pri izlasku ili zalasku sunca dobit ćete zapanjujuće snimke siluete u bilo kojem položaju: ležeći, sjedeći ili stojeći.

Djevojka koja sjedi u pijesku

Kako se lijepo fotografira na moru na stijenama

Fotografsko pucanje na moru također je uspješno s prikazom sirene na kamenu. Ako ste pronašli prekrasno, ogromno kamenje u blizini plaže, onda je grijeh ne koristiti ih u procesu snimanja. Fotografirajte na kamenu u pola okreta, sjedeći ili stojeći. Na takvom su mjestu povoljni rekviziti: šeširi, pareos, lagani šal. Prekrasna svijetla tkanina lepršati će na vjetru, a slika će postati romantična. U pravilu, na takvim slikama je nečiji pogled usredotočen na daleki morski horizont, ili se tijekom fotografiranja možete prepustiti potpunoj opuštenosti, razmišljanjima i zatvaranju očiju.

Fotografije u moru u hladnoj sezoni

U jesen ili zimu, kada započinje sezona prodora vjetrova, more više ne izgleda romantično i nježno. Sada postoji mjesto za razmišljanje o važnim stvarima, izvjesna tuga. More je u takvom razdoblju bučno, olujno, zato pozirajte pažljivo, ne preblizu se približavajući vodi. Možete pjevati na šetalištu, visokom pristaništu. Neka osoba bude toplo odjevena, ali to ima svoju romansu. Može se pokazati koliko je voda važna kao element, koliko nepredvidljiva i sjajna.

Na jesen se okuplja fotografija na plaži

Neuspješne poze za fotografije na moru

Mnogo toga ovisi o profesionalnosti fotografa koji snima i odabiru ispravnih položaja u kadru. Prekrasna pozadina mora, prekrasna djevojka savršeno se uklopila ako se uzmu u obzir neke nijanse. Kako snimiti prekrasnu fotografiju na moru i izbjeći ružne kadrove:

 1. Ne preporučuje se potpuno odlaziti u krevet: bolje je ustati na dvije ruke ili na jednoj. Držite koljena zajedno.
 2. Leđa su uvijek ravna, to se odnosi na bilo koji položaj..
 3. Noge izgledaju graciozno ako ih prelazite oko gležnjeva ili držite koljena zajedno.
 4. Ne izbočite stražnjicu na fotografiji, držanje treba biti ujednačeno.
 5. Kad pozirate pred kamerom, izravno ispružite stomak što je više moguće, a ruke stavite na bokove.
 6. U blizini znamenitosti, na pozadini velikog kamenja, fotografirajte izbliza.
 7. Brada modela treba biti podignuta..
 8. Slike s vjenčanja najbolje je obaviti ujutro ili zalaskom sunca..
 9. Trudnica je uvijek slatkica, zato se usredotočite na svoj trbuščić u kadru, voljeni muškarac u blizini. Dječji dodaci ovdje su korisni..
 10. Obiteljske i vjenčane fotografije trebaju biti iskrene, pokušajte se uklopiti u stil i istovremeno biti opušteni. Ne stavljajte sve na jednoj fotografiji na određeno mjesto. Odjednom napravite nekoliko kadrova ili serije da biste dobili savršen vjenčani portret.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: