Kuće od stakla i betona: prekrasna vila s pogledom na holivudska brda

Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada
Luksuzna zgrada

Internet je napravio pravu senzaciju i preokrenuo sve ideje o dizajnu. Jedinstvena, jedinstvena vila gleda na poznata holivudska brda. Dio zgrade & # 8211; To je moderna palača, prava tvrđava od betona, a dio su odvažne autorske fantazije.

Smjestivši se ovdje, možete se dugo sunčati u luksuznom vanjskom bazenu, a noću organizirati nepromišljene zabave i elegantne društvene događaje, slijedeći boemske navike holivudskih filmskih zvijezda. Nema sumnje da će gosti cijeniti biljarski stol, teretanu i veliku kino sobu s impozantnim barom, a da ne spominjemo šarmantni ribnjak sa zlatnim ribicama. Najnoviji sigurnosni sustav jamči mir i osjećaj sigurnosti.

Čelični, stakleni i betonski ukrasni elementi organski su uklopljeni u prostor vile. Prozori od poda do stropa pružaju panoramski pogled na centar grada i ocean. Stilska kuhinja od nehrđajućeg čelika, ponos Interneta, svidjet će se čak i najuglednijem kuharu.

Glavna zgrada ima pet spavaćih soba. Još dvije, zajedno s odvojenim dnevnim boravkom, nalaze se u maloj kućici na vratima. Zajedno će udobno smjestiti do 14 gostiju. Luksuzna dvostruka kupaonica uz glavnu spavaću sobu s ukusnim drvenim završetkom.

Ovaj veličanstveni ljetnikovac nalazi se samo sedam kilometara od zadivljujućeg Aimina, poznatog po svom živahnom noćnom životu, klubovima i modernim restoranima aimina i aimina, koji su obavezni posjet jednom u Holivudu. A na manje od petnaest kilometara nalaze se svjetski poznate znamenitosti: asa, asa i asa ' asa.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Comments: 1
  1. Leon

    Kako mogu saznati više informacija o ovoj prekrasnoj vili s pogledom na holivudska brda?

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: