Ideja za inspiraciju-jedinstvene dizajnerske fotografije čitatelja. Razgovarajmo o prvom stvaranju mladog autora!

Kuća s garažom

Prema Sashi, Inspiracija joj je bila traka tapeta talijanskog dizajnera Fornasettija koja se slučajno našla u kući. Zaštitni znak pronađenog uzorka je lice Line Cavalieri. Pozadina je umetnuta u okvir i korištena u dekoru kupaonice.

Žuta boja dodala je dašak zabave i razigranosti podcijenjenom dizajnu.

Sasha govori o spavaćoj sobi:

Prostor sobe je dovoljno velik. Moja omiljena tamno siva ne smanjuje njezinu veličinu. Većina stvari u spavaćoj sobi već je bila u upotrebi. Dakle, uzglavlje smo pronašli na smetlištu, samo smo ga obojili u crno. Stol je pronađen u antikvarnici – bila je to stara ladica za kunalje. Ormarići su pronađeni u zalagaonici, a sobe na njima sačuvane su od prodaje

U dizajnu sobe korišten je takozvani industrijski (industrijski) dizajn.

Sada razumijete kako je lako sve to učiniti sami. Dovoljno je dati mašti na volju. I ne zaboravite čitati članke! Ovdje možete pronaći mnogo korisnih savjeta za dizajnere početnike. Gledajući fotografije, lako je dobiti zanimljive ideje. A kakav interijer imate? Ne želite pokazati? Pošaljite nam svoje fotografije, rado ćemo razgovarati o njima.

Spavaća soba sa žutim i crnim naglascima
Žuta vrata u unutrašnjosti
Moderna dekoracija spavaće sobe
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: