Asa-Njujorški asa: moderna arhitektura gradske kuće iz asa

Vrt s prostorom za roštilj

Ograničena širina kuće zahtijevala je od arhitekata optimalno korištenje prostora. Problem je bilo moguće riješiti širenjem područja prekrasnog stražnjeg dvorišta, gdje možete provesti prekrasne ljetne večeri s prijateljima.

Kao rezultat toga, rezidencija je dobila dvokatnu prozirnu strukturu koja daje osjećaj prostranosti. Na prvom se nalaze: kuhinja, veranda i blagovaonica; drugi zauzima dnevni boravak, vizualno povezan s prirodom zahvaljujući veličanstvenoj panorami. Tri gornja kata & # 8211; To je sofisticirani Master Suite koji odiše klasom i luksuzom.

Kreativnost u dizajnu, uzorna ravnoteža između drveta, stakla, betona stvara jedinstvenu privlačnost koja se savršeno uklapa u urbanu arhitekturu! Penthouse level nudi nevjerojatan pogled na grad i Ocean Park. Dekor interijera kuhinje oplemenjuje stolovi i stolice uz ikoničnu dizajnerski namještaj LEM Piston Bar Stools.

Dizajn interijera kuhinje s šankom
Staklena vrata u dvorište
Dizajn interijera dnevnog boravka u svijetlim bojama
Stubište na drugi kat
Njujorška gradska kuća na pet katova
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: