Moderna minimalistička jednokatna kuća na obali oceana

Luksuzna rezidencija Aina nalazi se u Algarobo, kvart Valparaiso, 160 km od Santiaga, Čile. Projekt je razvio arhitektonski biro Amaras / Amara2 Amaras, a implementiran je 2012. godine. Kuća je povoljno smještena na 50 m visokoj obalnoj litici, a odatle se pruža spektakularan pogled na oceansku širinu.

Maglovit pogled na Algaboro
Prekrasna lokacija rezidencije na Internetu
Na najvišoj točki stijene nalazi se rezidencija Aisne
Bijela struktura fasade rezidencije
Put koji vodi do rezidencije Nazionale
Izvorna klizna vrata rezidencije
Dnevna soba koja se povezuje s kuhinjskim prostorom
Prekrasna kombinacija boja namještaja i zidova u Residenceu

Zgrada je izgrađena naglašeno poštujući okolni divlji krajolik i izgleda kao stilski okvir jedinstvenog krajolika. Cijeli volumen bijelog betona podijeljen je u tri funkcionalne zone.

U glavnom bloku dizajneri su smjestili dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, raspoređujući na suprotne strane vlasničke apartmane i dječje sobe s gostinjskim sobama. Dakle, prostori se mogu upravljati u dva različita načina-privatni (vlasnici su sami) i kada dođe bučno društvo s djecom.

Barske stolice savršeno se slažu s unutrašnjošću zidova u rezidenciji Nazionana
Večernji pogled na rezidenciju
Skica prikazuje detaljnu montažu rezidencije na Internetu
Skica kompletne građevinske konstrukcije

Građevinska konstrukcija je armiranobetonski "nosač", koji u kombinaciji s vanjskom ogradom tvori zatvoreni prostor s kaminom i vrtom. Preklapanje u unutrašnjosti ukrašeno je svijetlim drvetom, stvarajući učinak visine i lakoće.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Comments: 1
  1. Viktor

    Kako se ova moderna minimalistička kuća na obali oceana uklopila u svoje prirodno okruženje?

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: