Jedinstvena australska seoska rezidencija od prirodnog drveta u blizini Sidneja & # 8211; kuća za medije. Alban’s od Rory Brooks Arhitekti, Australija

U arhitektonskom studiju Amapa dizajnirao je originalnu kuću Amapa. Aina ' apa, dizajniran za odmor od svakodnevne vreve, smješten u mjestu asa na kopnu Australija, oko 50 kilometara sjeverozapadno od Sidneja. Rezidencija se nalazi na jedinstvenom mjestu s kojeg se pruža prekrasan pogled na slikovitu dolinu.

Dragi čitatelji foruma, naravno, složit ćete se sa sljedećom izjavom: savršeno je imati priliku pobjeći od gnjavaže u gradskoj vrevi i uroniti u atmosferu mira, uživajući u blizini prirode. Tim bolje ako je riječ o živopisnom australskom krajoliku.

Moderna drvena kuća

Zidovi su uglavnom izrađeni od drvenih greda položenih u dva reda za bolju toplinsku izolaciju. Vizualno, kuća je sigurno skrivena među drvećem i organski se uklapa u prirodni okoliš, čuvajući svoju djevičansku čistoću. Uzimajući u obzir želje kupca, rezidencija se sastoji od dva paviljona, od kojih je jedan namijenjen samo za život, a u drugom se nalazi prostor za rekreaciju i zabavu.

Prolaz u dvorište

U zgradi je također određeno mjesto za kućnu knjižnicu s čijih prozora možete satima promatrati okolinu. Dizajn je uzeo u obzir ružu vjetrova i položaj Sunca, što je omogućilo maksimalno iskorištavanje prirodne ventilacije u vrućini i solarno grijanje u hladnoj sezoni. Kao rezultat ovih izračuna, bilo je moguće postići vrlo nisku potrošnju električne energije. U vrućim danima hladniji prostori pomažu u održavanju tende i drvenih sjenila na prozorima. Treba napomenuti da je ovaj projekt pušten u rad u travnju ove godine i uzima u obzir sva najnovija dostignuća u ekološki prihvatljivoj i energetski štedljivoj gradnji ove vrste zgrada.

Sun room
Drveni interijer
Projekt kuće
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: