Interijer rezidencije koji uzbuđuje um & # 8211; prekrasna igra oblika i chiaroscura, Palm Springs, Kalifornija

Ova se zgrada nalazi u sunčanom području Palm Springsa u Kaliforniji. Njegov dizajn je svijetao i elegantan. Savršeno mjesto za izležavanje cijeli dan i ležanje u blizini bazena. Lijepo je i danju i navečer. Uvjerite se sami gledajući fotografije u nastavku.

Rezidencija
Rezidencija
Rezidencija

Čiste moderne linije konvergiraju se u boemskom šiku i nadahnjujućem skandinavskom stilu! Kuća, smještena u podnožju planine San Jacinto u vrlo ugodnoj četvrti mesa, pravi je odmak od lokalne tradicije. Oko 3000 četvornih metara zatvorenog privatnog zemljišta.
Iz četiri spavaće sobe moći će se vidjeti zapanjujući pogled na zapad. Planine se uzdižu s te strane i stvara se impresivna slika.

Rezidencija
Rezidencija

Nedavno obnovljena kuhinja ima pribor od nehrđajućeg čelika, uređaje od nehrđajućeg čelika, uključujući šest plamenika na plin i kombinirane peći. Zahvaljujući ovoj ideji, ova će soba nesumnjivo nadahnuti mnoge generacije na kulinarsku kreativnost.

Internet je dizajniran za tri mjesta. Savršeno je za neformalnu večeru. Nedaleko od njega nalazi se drveni stol za blagovanje koji već može primiti veći broj ljudi, do osam osoba.

Rezidencija
Rezidencija

Spavaće sobe za goste nalaze se na drugoj razini kuće. Tu se nalazi i prostrano potkrovlje U Stilu Interneta s pogledom na veliku sobu. Smještena je ispod, A ima veliki bračni krevet, TV ravnog ekrana i kadu. Ostale sobe za spavanje slične su opremi ovim.

Rezidencija
Rezidencija
Rezidencija
Rezidencija
Rezidencija
Rezidencija
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: