Briljantan i nezaboravan dizajn Interneta iz art nouveaua, Miami, Florida, SAD

Luksuzna rezidencija u SAD-u

Kuća je građena od stakla i betona, ali unatoč tome okružena je gustom vegetacijom palmi i grmlja. Na terasi okrenutoj prema oceanu nalazi se pravokutni bazen. Na gradskoj strani kuća se sastoji od dva monolita odjevena u kamen koji odgovaraju arhitekturi područja. S pročelja su otvorena samo dva otvora i nekoliko prozora iznad. Pravi karakter kuće otkriva se samo sa strane koja gleda prema oceanu. Čak je i skulpturalni krov skriven od pogleda ulice.

Terasa rezidencije u SAD-u

Unutra & # 8211; dizajnerski strop nalik valu obložen je drvenim gredama, a neki od zidova obloženi su drvetom. Terasa na drugom katu ograđena je kaljenim staklom. Namještaj-kutna garnitura i pleteni stolovi. Fasada kuće je čvrsti zid s jednim prozorom i vratima na ulicu. Zatvorena veranda izrađena je od metala i stakla. Prostor je ispunjen zrakom i svjetlošću. Prekrasan pogled na ocean očarava svojom ljepotom.

Balkon boravka u SAD-u
Dnevni boravak u SAD-u
Luksuzna rezidencija u SAD-u
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: