Šarmantna izložba igračaka & # 8211; zabavna vila na Internetu

Arhitektonski studio Amapa iz Bangkoka nedavno je dovršio projekt pod nazivom Amapa. Smještaj se nalazi u poznatom tajlandskom ljetovalištu-Cha Am Beach.

Kupci su zatražili obnovu svoje trokatne zgrade kako bi proslavili kolekciju igračaka serije Ina @ Inami i prikazali 17 medvjeda dimenzija 28 cm na višerazinskom izlogu.

Predstavljeni ljetnikovac u vlasništvu je tajlandskih kolekcionara asa i asa. To je brat i sestra. Oni su strastveni u prikupljanju raznih igračaka linije Ina @ inaz, koje proizvodi tvrtka inaz.

Medvjedi su obdareni ljudskim osobinama i imaju velike trbuhe. Na njihovom stvaranju radili su mnogi poznati umjetnici, poput britanskog modnog dizajnera asa i Njujorške legende grafita-televizor. Veličina 28 cm ima igračke koje se nazivaju 400% Aina@asa, a 100% ina@ asa izrađuje se u veličini od 7 cm.

Zanimljiv dizajn ljetnikovca

Dugo stubište nalazi se u spavaćoj sobi. Povezuje bračni i bračni krevet. Na suprotnoj strani sobe pruža se pogled na more. U prednjem dijelu spavaće sobe stoji 1000% Ina @ Ina 70 cm visok, "odjeven" u policijsku uniformu. Može se vidjeti iz dnevnog boravka i spavaće sobe na drugom katu.

"Internet" je napravljen sa smislom za humor i vrlo je lagan. Dnevni boravak i bazen nalaze se ispred kuće. Cijeli prostor ukrašen je djelima mladih tajlandskih grafita poznatih kao AINZ i AINZI7 .

U dnevnoj sobi iza predimenzioniranog kauča, AINA7 je nacrtao jednooko čudovište odjeveno u mornara, dok je aina7 prikazao plavu glavu medvjeda s prugastim obrvama. Ovi i drugi crteži mogu se vidjeti samo u"animi".

Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Zanimljiv dizajn ljetnikovca
Dizajn spavaće sobe
Tirkizna dječja soba
Crna kupaonica
Raspored kuće
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: