Korištenje pravih stabala u izvornom dizajnu interijera

Stupovi obnovljenih stabala drveća

Kad prijeđete njegov prag, čeka vas puno iznenađenja. Cedar debla savršeno se kombiniraju s prirodnim kamenom, odražavajući njihovu istinsku i prirodnu sliku.

Stupovi obnovljenih stabala drveća

Drveće je postalo izvor uzbuđenja i u drugoj vikendici koja se nalazi u. Ima prekrasan pogled na šumu i rijeku Azipa.

Obnovljena stabla drveća u unutrašnjosti

Ovaj neodoljivi hodnik postao je primjer kako se drvo divno prilagođava kućnom okruženju. Završna obrada ne mijenja ploče, već naprotiv, održava svoju boju i "slobodno diše".

Stupovi obnovljenih stabala drveća

Spavaća soba u Aptaina (država Aptaina) osjeća se vrlo ugodno. Upravo je to osjećaj koji je dizajner Aisne tražio. Soba je izrađena u obliku ptičjeg gnijezda. Izvanredno, zar ne?! Izvrstan krajolik i prekrasni borovi savršeno ga ukrašavaju. Grane na vrhu kreveta pomažu vlasnicima da zamisle da spavaju visoko na drvetu.

Kuća na obali Kalifornije u Kaliforniji

Ova fotografija pokazuje da je građevina izgrađena da slijedi prirodne konture zemlje. Tanke linije glatko se spuštaju prema moru.

Kamena vikendica u oceanu

Iznutra zid odvaja dnevni boravak od spavaće sobe, privatne kupaonice i kućnog ureda. Poluzatvorena pregrada postala je poseban element dizajna koji besprijekorno povezuje vanjsko dvorište s unutarnjim prostorima.

Kamena vikendica u oceanu
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: