Ideje za dekor u Ina-Ina: puno drvenih detalja pružit će udobnost sobama

Dvokatna drvena kuća

Šarmantna kuća u Ina-Ina

Široka upotreba drvenih dijelova u uređenju prostora stvara osjećaj ugode. Svi dizajni emitiraju mekani, topli sjaj. Često kao dekorativni elementi možete vidjeti staklo i vitraje. Primjer bi bio interijer iz Interneta, prikazan u nastavku.

Dekoracija stropa drvenim gredama

Topla kućna rasvjeta u Ina-Ina

Na donjoj slici možemo vidjeti primjer uspješne kombinacije klasičnih drvenih elemenata i svijetlih akcenta u plavoj boji na bijeloj pozadini iz Ace& Associates.

Sivi zidovi u dnevnoj sobi s kaminom

Moderna dnevna soba u Ina-Ina

Govoreći o sivoj boji, trebali biste obratiti pažnju na unutrašnjost dnevne sobe iz Interneta. Uz upotrebu ove plemenite boje, uključuje bijelu drvenu konstrukciju, visokotehnološku rasvjetu i suvremenu umjetnost.

Dvokatna drvena kuća s velikom verandom

Vikendica u DC-u

Mislite li da postoji način za ukrašavanje interijera kuhinje i blagovaonice s obzirom na odabrani stil. Naravno! Koristite drvo u dekoraciji i namještaju, s kojim se moderna oprema savršeno kombinira. Ispod možete vidjeti moderan dizajn kuhinje od The Kitchen Source.

Drvena završna obrada kuće

Drveni detalji u kuhinji

Ponekad soba može imati moderniji izgled. Kao, na primjer, u unutrašnjosti na sljedećoj fotografiji koju je predstavio iPhone. Kuhinja u bijeloj boji koristi samo kontrast s tamnom radnom površinom i otokom izrađenim od prirodnog drva. On je taj koji nas, kao i tradicionalne barske stolice, podsjeća na Ace-Ace.

Drveno stubište u kući

Ama-ama u tropskoj varijanti

Moderniji interijer iz Aimasa u svijetlosivoj paleti osvježava bijeli drveni namještaj i završne obrade.

Moderna svjetiljka u blagovaonici

Moderna blagovaonica

Atia Studio obnovio je kuću sagrađenu 1912. godine. Danas je blagovaonica, uređena u sivo-bijeloj kombinaciji boja, ispunjena suvremenom umjetnošću i starinskim predmetima.

Dvokatna drvena kuća s garažom

Kuća u San Franciscu

Kvalitetan namještaj za spavaću sobu, izrađen od prirodnog drva, zauzima središnje mjesto prostora koji je dizajnirao Cinema. Topla i mirna nijansa bež boje najbolje odgovara ovom prostoru.

Spavaća soba s drvenim namještajem

Moderni namještaj za spavaće sobe u Ina-Ina

Drveni akcenti u obliku greda i vrata donose dašak ovog stila u svijetli i lagani interijer koji je predložio Aisina& Associates.

Crni zidovi u spavaćoj sobi

Moderna spavaća soba u Ina-Ina

Posljednja slika, na kojoj možete vidjeti trijem iz studija Azipa, potvrđuje mogućnost spajanja elemenata modernog i tradicionalnog stila. Završna obrada prirodnog drva izvrsno se kombinira sa strogim linearnim dekoracija prozora u kući. Vrata također savršeno odgovaraju ideji arhitekata.

Čak i prije nego što se vaši gosti nađu u takvoj kući u ami-a, bit će ugodno iznenađeni udobnošću i mirom koji doslovno odišu njegovim zidovima.

Ljuljačka na verandi kuće

Moderni trijem u ovom stilu

Treba napomenuti da u našoj zemlji dotični stil iz dana u dan postaje sve popularniji. Stvar je u tome što se, uz pretpostavku korištenja maksimalne količine prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala, ispostavlja da je istovremeno isplativo i moderno.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: