Megafon za zaključavanje SIM kartice

Sadržaj člankaKoliko briga i problema donosi gubitak telefona: nema načina za rješavanje hitnih pitanja, do vas se ne može doći. Još gore, ako je uređaj ukraden. Prevaranti mogu nazvati vaše ime, kompromitirati vas i potrošiti novac s vašeg računa. Posebno je opasno ako ste aktivirali uslugu Mobile Bank. U svim tim situacijama trebali biste isključiti upotrebu mobilnog telefona. Nakon ove operacije, spasit ćete se od nepotrebnih problema. Kako blokirati SIM kartice Megaphone? Postoje jednostavni i jasni načini za to..

Načini blokiranja Megafona SIM kartice

Onemogućavanje kartice iz upotrebe provodi se i iz razloga koji nisu povezani sa gubitkom ili krađom. Slučajevi kao što su:

• oštećenja uređaja vodom ili mehaničkim sredstvima;

• isključivanje pametnog telefona tijekom odmora;

• potpuno odbijanje usluga, zamjena telekom operatera;

• privremeno ukidanje skupe tarife;

• prijenos broja na drugu SIM karticu;

• privremeno ograničenje upotrebe mobilnih uređaja.

Postoji nekoliko načina za blokiranje SIM kartice. Najlakše od njih je da odete u salon u kojem ste kupili telefon i potražite pomoć od operatera. Provjerit će vaše dokumente i onemogućiti SIM. Imajte na umu da ćete morati platiti za ovu operaciju. Ako želite zadržati svoj broj, prvi tjedan vam neće uzeti novac, a tada će cijena usluge biti od 30 rubalja mjesečno.

Kako blokirati broj megafona ako ga želite trajno odbiti? Na primjer, planirate zamijeniti operatera. Morate doći s putovnicom u servisni centar u kojem ste kupili mobilni telefon i pretplatnik ste. Napišite zahtjev za dobrovoljni raskid ugovora. Ne biste trebali imati zaostale plaćanje. Ako na bilanci ostaje novac, vi i operater ćete odlučiti kako ga raspolagati. Aplikacija će biti razmotrena, složit će se, a Simka će biti isključena iz usluge. Ovaj postupak je besplatan..

Preuzmite pametni telefon

Kroz osobni račun

Kako blokirati SIM karticu na mreži? Učinite to na svom računu na web mjestu operatera. Za to vam treba lozinka. Dobijte ga tipkanjem * 105 * 00 # na tipkovnici. Lozinka će vam biti poslana obrnutim SMS-om. Tada biste trebali to učiniti:

  1. Idite na službenu web stranicu operatera.
  2. Otvorite osobni račun.
  3. Unesite prijavu – telefonski broj.
  4. Upišite lozinku.
  5. Prijavite se na svoj račun..
  6. Pronađite odjeljak “Postavke”.
  7. Odaberite mapu “Broj”.
  8. Blok.
  9. Navedite rok valjanosti. (Cijena mu je 30 rubalja mjesečno).

Postoji još jedna opcija. Pretragom pronađite “Megafon za vodič usluga”. Ovo je samoposlužni sustav koji vam omogućuje brzo rješavanje problema u vezi s radom mobilnih. U osobni račun unesite svoju prijavu. Umjesto lozinke, utipkajte puk koji imate u skupu dokumenata – tamo gdje je PIN kôd. U odjeljku “Usluge i tarife” odaberite funkciju “Broj bloka” i postavite traženo razdoblje valjanosti.

Djevojka za podršku

Kroz uslugu Megaphone

Kad idete na godišnji odmor, gdje ne planirate koristiti mobilni telefon, privremeno blokirajte SIM karticu. Služba za pomoć operatora: 8-800-333-05-00 ili kratko: 0500 s mobilnog telefona. Nazovite ga i obavijestit ćete koliko dugo želite prekinuti vezu, od kada ukloniti SIM karticu iz usluge. Ne zaboravite pripremiti putovnicu kako bi operater potvrdio vaše podatke.

Koristite ovu metodu u situaciji kada morate hitno blokirati SIM karticu kako biste je odspojili od mobilne komunikacije. Ako trebate zaključati, telefon je u roamingu, nazovite 8 (926) 111-0500. Postoji još jedan način: pošaljite besplatnu SMS poruku na broj 0500 s podacima vaše putovnice i telefonskim brojem, koji bi trebali biti onemogućeni.

Pogledajte videozapis u nastavku i naučit ćete kako zaključati SIM karticu s ekrana mobitela. Kako ući u svoj osobni račun i upravljati svim potrebnim funkcijama s njega. Koliko je prikladno koristiti samoposlužni servisni vodič. Pogledajte što pruža udobna kontrola telefona putem interneta, uključujući zaključavanje SIM kartice.

Zaključavanje sobe u Vodiču za usluge

Megafon osobni račun, gdje možete blokirati SIM karticu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: