Kako trajno ili privremeno izbrisati stranicu u VK-u

Sadržaj članka



Društvene mreže za neke ljude postaju pravi “web” koji ne pušta da riješe stvarne stvari, rade ili razgovaraju uživo s prijateljima. U nekom trenutku, život „na vidiku“ drugih korisnika može biti dosadan i tada biste trebali znati kako izbrisati stranicu na Vkontakteu. Postoji nekoliko načina za to..

Kako napustiti VK

U ovom trenutku usluga nudi nekoliko opcija za brzo brisanje VK stranice. Možete ih uvjetno podijeliti u stupnjeve „nepovratnog novca“, na primjer, dozvoljeno je privremeno zamrznuti vaš račun tako da mu ostali članovi mreže ne mogu pristupiti, ali možete ući u svoj profil ako želite. Ako se morate potpuno riješiti, onda morate znati pravila usluge, kako izbrisati stranicu u VK-u.

Kako izbrisati VK stranicu s telefona

Mnogi moderni korisnici već dugo koriste pametne telefone (na Androidu ili iPhoneu) kako bi pristupili mreži. Gadget je prikladan za surfanje Internetom, osim toga, programeri stvaraju posebne mobilne aplikacije koje pojednostavljuju rad sa stranicom na Internetu. Stranica VKontakte s telefona je moguće zauvijek izbrisati u bilo koje prikladno vrijeme, bilo da se radi o iPhoneu ili androidu. To nećete moći postići putem mobilnog uslužnog programa, uklanjanje se može izvršiti samo putem web lokacije. Da biste se zauvijek riješili svog profila, morate učiniti sljedeće:

  1. Idite na adresu “Vkontakte”. Automatski ćete biti preusmjereni na mobilnu verziju resursa.
  2. Prijaviti se.
  3. Pronađite u lijevom izborniku stavku pod nazivom “Postavke”.
  4. Na dnu novog prozora trebali biste vidjeti natpis “Možete izbrisati svoju stranicu”. Kliknite na aktivnu vezu.
  5. Nakon toga, vidjet ćete popis opcija zašto želite razdvojiti društvenu mrežu. Nema nikakvog učinka na postupak deaktivacije, ovaj je korak potreban samo programerima za prikupljanje podataka. Možete piti svoj komentar zašto ste odlučili uništiti stranicu. Navedite bilo koji i kliknite gumb “Izbriši stranicu”.
  6. Nakon toga vaš će profil biti nedostupan, ali još godinu dana podaci o vama bit će pohranjeni u bazi podataka web mjesta. Ako želite, možete je vratiti.
  7. Imajte na umu da će vaš telefonski broj i dalje biti povezan s ovim računom, registracija novog računa na istom mobilnom telefonu neće raditi za vas dok stari u potpunosti ne bude izbrisan.

Djevojka s mobitelom

Kako se potpuno ukloniti iz kontakta

Gore opisana metoda, kako izbrisati stranicu u VK-u, potpuno se podudara s opcijom za stolna računala i prijenosna računala. Put za uništavanje profila zauvijek je potpuno isti, radnje se izvode istim redoslijedom. Svi podaci koje ste unijeli ranije u upitniku bit će pohranjeni više mjeseci. Ako iz nekog razloga ponovno unesete prijavu, zaporku za svoj VK, datum potpunog brisanja podataka bit će naknadno premješten. Iz tog razloga, ako se želite potpuno povući iz VK, nakon zatvaranja ne idite u svoj dom.

Da biste prikrili bilo kakve podatke od drugih korisnika, preporučuje se da zabranite bilo kome da gleda vaše osobne podatke u postavkama privatnosti. Upute za blokiranje pristupa profilu:

  1. Ponovno pritisnite gumb “Postavke”.
  2. Odaberite “Privatnost”.
  3. Pored svih stavki postavite vrijednost na “Samo ja”.

Laptop s otvorenom aplikacijom Vkontakte

Kako blokirati svoju stranicu Vkontakte

Programeri usluga pružili su samo jednu funkciju, ako želite privremeno zatvoriti ili potpuno izbrisati stranicu u VK-u. Gore je opisan način blokiranja vašeg profila, ali profil se ne briše odmah. Obavijest će se pojaviti na vrhu zaslona da možete vratiti podatke ako izvršite potrebne radnje prije određenog datuma. U pravilu, osobi je dodijeljeno oko šest mjeseci za donošenje odluke (probno razdoblje). Riječ “Obnovi” pojavit će se uz mjesto za avatar, klikom na profil nastavlja se.

Vkontakte prozor aplikacije

Udaljena VK stranica

6-7 mjeseci bit će pohranjene sve pohranjene informacije ako stranicu izbrišete u VK-u. Ostali sudionici u sustavu neće imati javni pristup njima, a ni vi ako ga ne vratite. Na vrhu stranice bit će naznačeno vrijeme kada će stranica biti trajno izbrisana, a umjesto fotografije – slika sa psom. Do sada, baza podataka sadrži podatke. Nakon tog razdoblja nije moguće vratiti profil, a telefonski će broj ponovo biti besplatan za ponovnu registraciju.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: