Ugodan interijer umjetnikove kuće na Havajskom otoku Maui

Bijeli namještaj u unutrašnjosti kuhinje

Izvorni podaci

  • vlasnici: Sara Schmidt, Todd Bojd & # 8211; osnivač tvrtke asa & # 8211; i mačka po imenu Charles (asa);
  • Mjesto: Grad Makavao (Oceans), otok Maui, havajski arhipelag;
  • Površina: 93 m2 (2 spavaće sobe, 2 kupaonice).

Morao sam uložiti puno truda kako bih skučenu zgradu koju je kupila Sarah pretvorio u ugodnu svijetlu kuću. Da bi bio prostraniji i stvorio otvoreni tlocrt, morao sam demontirati zidove jedne od spavaćih soba. Sarah i Todd pažljivo su osmislili svaki detalj interijera. Rezultat zajedničke kreativnosti svakodnevno ih raduje.

Krajolik Marlene Chumo u unutrašnjosti sobe
Moderna kuhinja s barom

Kuhinja predstavlja pažnju prema detaljima koje je Sarah pokazala prilikom stvaranja interijera kuće. Inzistirala je na tome da površina kuhinjskog otoka bude izrađena od bijelog mramora, a nakon duge potrage Todd je pronašao odgovarajući materijal vrhunske kvalitete. Talijanski skulpturalni mramor korišten je i za oblikovanje drugih elemenata, uključujući pod u kupaonici i stolić za kavu.

Kuhinjski ormarići u blistavoj bijeloj boji daju maloj sobi uredan izgled i ispunjavaju je svjetlošću i čistoćom.

Pećnica u kuhinji

Domaćica je sanjala o dvije pećnice, ali u kuhinji nije bilo puno slobodnog prostora. A onda su ona i Todd otkrili ovaj prekrasan model u izložbenom salonu na Manhattanu. Od 25 opcija boja odabrali su Francusku plavu caklinu.

Dnevni boravak u morskom stilu

U prostranom dnevnom boravku uz kuhinju, na podu se nalazi platneni tepih s Indigo prugama koji podsjeća na blizinu oceana. Sara je pronašla kauč u štedljivoj trgovini, a zatim je samo presvukla. Stolić za kavu kupljen u antikvarnici. Zapravo, gotovo sav namještaj stigao je na Havaje u kontejneru za pomorski prijevoz iz Schmidtovog stana na Manhattanu.

Svijetla dnevna soba s plavim naglascima

Krajolik na zidu pripada kistu slikara Jasona Moneta (TV), čiji je rad Sarah upoznala tijekom svog putovanja na Bali.

Umjetnička djela u unutrašnjosti

U dnevnoj sobi Bojd je dizajnirao posebnu nišu za 50-inčni televizor.

Dizajn interijera kupaonice za goste

Ova elegantna drvena ploča visjela je na brodu katamarana koji je pripadao Sarinom ocu. U obitelji se čuvala dugi niz godina. Riječ Aiphine& # 8217; aiphine Havajci nazivaju zubate kitove koji žive na tim mjestima.

Oblaganje zidova kupaonice tamnim pločicama

Dobro poznat svima, luster iz interneta stvara bizarnu igru svjetla i sjene na zidovima kupaonice.

Crvena polica u unutrašnjosti sobe

Ugrađeni namještaj čini spavaću sobu prostranijom. Izvorno je ovdje bio samo prozor zaljeva bez namještaja. Sarah je odlučila da će u ovom kutu sjajno izgledati stolica presvučena plavkastom svilom s baršunastim cijevima u tamnoplavoj boji.

Interijer spavaće sobe

Unutrašnjost sobe za goste u potpunosti odgovara ukusu para. Tkaninu sa smiješnim majmunima kupila je Sarina mama na Floridi. Od ove tkanine Sarah je sašila Zavjese i maleni jastuk. A sara je kupila čupavi tepih od antilope od kože na internetu kako bi u dekor unijela kap ekscentrika.

Dizajn interijera glavne spavaće sobe

Bračna spavaća soba uređena je u istoj paleti kao i spavaća soba za goste, ali sadrži neke detalje, uključujući nježni luster i dekor prozora. Gospodarica kuće slučajno je pronašla komad platna s crnim obrubom koji je prikladan za veličinu i stil, a koji je postao izvrstan materijal za rimske zavjese.

Ormar u obiteljskoj spavaćoj sobi

Budući da je prava žena, Sarah se pobrinula da joj ormar bude dovoljno velik.

Mramorne površine u kupaonici

Sarah je ljubiteljica bijele boje u unutrašnjosti. Željela je da se mramorna površina toaletnog stolića potpuno uklopi u njegovu bazu i pod. Ogromno ogledalo vizualno povećava prostor kupaonice, a duga svjetiljka iz medicinske sobe unosi industrijski dodir u dekor.

Mačka Charles

Mačka Charles napravila je ogroman potez s Manhattana i čini se da se prilično navikla na bezbrižan havajski život.

Sarah Schmidt i Todd Bojd

Sarah je uspjela kombinirati urbane navike s estetikom otočkog života u unutrašnjosti svog doma na Mauiju. Bivšu njujoršku poslovnu ženu toliko je zaokupio proces dizajniranja da se sada profesionalno bavi time.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: