Višebojni interijer kuće na morskoj obali za mlade i zaljubljene

Dnevni boravak, ulaz i dio blagovaonice u svijetlim bojama

Dan za mladi par započinje na 21 četvornom metru udobne, ergonomske i sjajne kuhinje. Veliki prozor koji gleda na obalu, kao da ispunjava sve sobe i njihove stanovnike pozitivnom energijom, koja je dovoljna za cijeli dan.

A dizajn blagovaonice i dnevnog boravka od 40 četvornih metara nagovještava jesensku temu korištenjem originalnih motiva, prirodnih materijala i posebne rasvjete. Tirkizna boja u kojoj je oslikana spavaća soba donosi osjećaj smirenosti, šireći se po cijeloj sobi, kao da ste u blizini ukrasnog bazena. Takva atmosfera omogućuje vam da se puno brže uronite u san i tijekom njega dobijete pravo opuštanje.

Ljepota i ušteda prostora u jednoj fotografiji
Ugodna spavaća soba u tirkiznim tonovima
Proljetno raspoloženje u blagovaonici
Elementi svježine u unutrašnjosti
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: