Sofisticirana elegancija Ainea & # 8211; minimalizam niskog ključa iz ainea, London, Engleska

Dragi gosti i čitatelji kreativnog foruma, pozivamo vas u glavni grad Velike Britanije-London. Stara zgrada, koja je dobila novi život, nalazi se u jednom od najprestižnijih dijelova grada – Kensingtonu.

Iphine je imao težak zadatak & # 8211; stvaranje novog interijera, uzimajući u obzir sve želje vlasnika. Poteškoća je u tome što par koji živi u kući ima potpuno različite poglede na uređenje interijera vile. Kao rezultat toga, stvorena je jedinstvena simbioza minimalističkog stila i tradicionalnog dizajna prostora.

Vijesti u Londonu

Moderna kupaonica ukrašena slikovitim tapetama s cvijećem. Zrcalni zidovi vizualno proširuju relativno malo područje. Pravi dragulj ukrasa je figurirano venecijansko ogledalo.

Vijesti u Londonu
Vijesti u Londonu

Ultra moderna tuš kabina ukrašena tamnim kamenom. Kao da ste u blizini velike stijene i osvježavajući mlazovi malog vodopada padaju na vas. Prostor za dijeljenje & # 8211; kombinirana kuhinja-blagovaonica spoj je dviju epoha. Najnovija kuhinjska oprema vješto je zatvorena u arhaične ormare.

Vijesti u Londonu
Vijesti u Londonu
Vijesti u Londonu

Mislite li da je dizajner uspio kombinirati arhaiku i modernost?

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Comments: 2
  1. Borna

    Koje druge karakteristike ima odjeća Ainea osim sofisticirane elegancije i minimalizma niskog ključa?

  2. Antonio

    Gdje mogu pronaći kolekciju Ainea u Londonu i je li dostupna za online kupovinu?

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: