Privatna kuća 285 Ace-Ace & # 8211; moderan projekt Ace, Toronto, Kanada

Dragi prijatelji foruma-grada, obratite pažnju na arhitekturu ove zgrade koja se nalazi u Toronto, Ontario, Canada. Ova privatna rezidencija na 285 Chaplin-Crescent tvrtka je dizajnirala i implementirala Zeca Homes Inc. Ova struktura kombinira materijale poput drveta, kamena, stakla i metala, što ga razlikuje od ostalih kuća. Asimetrija ove zgrade razlikuje je od ostalih građevina. Terase i balkoni, veliki prozori doprinose promišljanju prekrasnog krajolika. Prostranost, urednost i svjetlost & # 8211; sve je ovdje prisutno. Sve tehničke inovacije i visokotehnološki projekti svidjet će se pristašama modernog stila. Stubište u boji oraha vodi na drugi kat.

U ovom modernom interijeru postoje i note minimalizma. Kontrast boja ovdje je prisutan u svemu, na primjer, crveni tepih u dnevnoj sobi snažno je u kontrastu s bijelim zidovima, podovima i namještajem. Trostrani kamin koji odvaja kuhinju i blagovaonicu od dnevnog boravka izgleda vrlo atraktivno.

Privatna rezidencija u Kanadi
Interijer rezidencije u Kanadi
Interijer dnevnog boravka
Interijer dnevnog boravka
Interijer rezidencije u Kanadi
Interijer rezidencije u Kanadi
Interijer rezidencije u Kanadi
Stubište u unutrašnjosti
Interijer kupaonice
Interijer kupaonice
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: