Lagan i originalan dom u Aisinea, Belgija & # 8211; izvanredan posao Aisne

Maštarije i ideje arhitekata nemaju ograničenja. Oni i dalje iznenađuju svojim novim svijetlim projektima, a mi se možemo samo diviti. Danas, na razmatranje posjetitelja foruma-grada, predstavljamo neobičnu, kompaktnu, ali vrlo funkcionalnu kuću. Njegov razvoj radio je studio BLAF Architecten. Dakle, razmotrite sve detalje i nijanse.

Izvorna kuća u NASA-i

Kućište ima drveni okvir, a za bolju toplinsku izolaciju korištena je tekuća guma kao premaz vanjskog dijela. Unutra, za učinkovitiji raspored prostora, koristi se centrifugalni raspored.

Izvorna kuća u NASA-i
Izvorna kuća u NASA-i
Izvorna kuća u NASA-i
Izvorna kuća u NASA-i
Izvorna kuća u NASA-i
Izvorna kuća u NASA-i

Izvorna kuća izgleda vrlo impresivno. Mrklo Crna fasada, moderan oblik i nedostatak kutova čine ga nezaboravnim. Arhitekti su uložili sve napore kako bi stvorili ugodne uvjete za modernu obitelj u ograničenom prostoru.

Fotografije ljubaznošću interneta.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Vlaho Zrinski

Pozdrav svima, ja sam Vlaho Zrinski, i radujem se što mogu da podelim svoju strast prema obnovi i izgradnji kuća sa vama. Kao autor na ovoj web stranici, vodim se svojom ljubavlju prema svemu što ima veze sa kućama i željom da pomognem drugima da poboljšaju svoj životni prostor.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: