Internet-ugodan dom u Teksasu iz Interneta, Austin, Teksas

Dragi čitatelji foruma, želimo vam pružiti zanimljiv materijal o maloj, ali elegantnoj zgradi u predgrađu.

Ski Shores Lakehouse – to je osamljena kuća koju je dizajnirala tvrtka Azipa. Nalazi se u općini Austin, država Teksas, SAD.

Za ovu skromnu kuću na jezeru korišten je tradicionalni teksaški stil dogtrot.

Dogtrot – to je klasičan američki način dizajniranja kuća. Doslovno, ova riječ označava natkriveni prolaz između dijelova kuće. Ski Shores Lakehouse upravo je napravljen na ovaj način: natkrivena blagovaonica dijeli ga na dva dijela, u jednom se nalaze spavaće sobe, a u drugom kuhinja i dnevni boravak. Blagovaonica se povezuje s vanjskom terasom, gdje je mjesto za opuštanje, komunikaciju s voljenima ili samoću.

Kuhinja u kombinaciji s dnevnim boravkom uvučenim u pod. Ovo je mjesto savršeno utočište od vruće teksaške vrućine. Bijela boja u unutrašnjosti kuhinja naglašava duh minimalizma – u ovoj sobi nema nepotrebnih detalja.

Druga strana zgrade rezervirana je za spavaće sobe. Njihovi ogromni panoramski prozori omogućuju vam uživanje u zadivljujućem krajoliku Teksas.

Vikendica je završena isključivo lokalnim sirovinama: zidovi su izrađeni od teksaškog vapnenca koji se neprimjetno stapa s južnim borom. Velika prednost korištenih materijala je u tome što su izdržljivi i ne zahtijevaju posebnu njegu ili održavanje.

Ovaj ugodan dom izvrsno je mjesto za provesti odmor ili vikend. Ima sve za opuštanje i privatnost.

Seoska kuća u SAD-u
Seoska kuća u SAD-u
Interijer kuće
Interijer kuhinje
Interijer blagovaonice
Interijer blagovaonice
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: